Трішки про економіку - 2.
подвашник:
Я в начальники, пойду пусть меня научат.
preacher:
Цитата: подвашник от 13.04.2017, 10:29:40 am
Я в начальники, пойду пусть меня научат.
В тому то і справа, що Ющенко вже був і прим'єром і президентом, і з економічними питаннями справлявся. Принаймні за економікою він слідкує, і довго розкачуватись не буде. Того разу він вже за півроку вивів бюджет на нові, вдвічі більші показники.
preacher:
Хочу ще кілька слів написати про реформи - тобто чому ми замість реформ маємо імітацію.
Просто в Україні призначили реформаторами - чиновників.
Хто такий чиновник - людина яка незалежно від обсягу виконаної роботи, отримує фіксовану платню.
Тобто всі їх реформи будуть зводитись до того, щоб якамога меньше працювати, більше отримувати, і не забувати про премії, - тобто собі вони зарплати вже реформували.
Реформаторами потрібно призначити людей які зацікавлені в реформах, і не зацікавлені в корупції, та мають інтелектуальний потенціал розробити програму реформ, і створити під неї законодавчу базу.
При Верховній Раді треба створити Раду Реформ, яка би виробила стратегію реформ, і подала би в Верховну Раду потрібні законопроекти. А головне відслідковувала би результати проведених реформ і вносила корективи.
Кого запросити в ту Раду Реформ? Хто відповідає вимогам? Чи прийме цей склад ВР потрібні законопроекти?
подвашник:
ГКЧП в мае.
preacher:
Цитата: подвашник от 13.04.2017, 12:18:24 pm
ГКЧП в мае.
Всі ГКЧП відбуваються виключно у московитів, навіть українське ГКЧП теж звідти "вещало".
Навигация