Трішки про економіку - 2.

<< < (30/54) > >>

preacher:
Цитата: flybas от 03.04.2017, 06:53:20 am

"Меня терзают смутные сомнения"...
Я зараз точно на АВІАфорумі ?

Тепер Торіс вас постійно підтримує - а це показник.
Якщо є сумніви - пишіть за авіацію і поспілкуємось за авіацію. Які питання?

preacher:
Цитата: DAMIR от 15.02.2017, 02:42:01 am

Я кажу так - "Ще беруть, але уже бояться." ;)

Якщо економіка впала на 20% а жити стали в кілька разів гірше, то відніміть 20% від "в кілька разів" - це і є те що крадуть.

PS. І навіть не так, бо 3 роки тому теж крали, от і виходить що  "в кілька разів" мінус 20% - це на стільки зараз крадуть більше того, що крали за часів Януковича. Така цікава арифметика.

Toris:
Цитата: preacher от 03.04.2017, 10:16:01 am

Тепер Торіс вас постійно підтримує - а це показник.
Toris підтримує авіацію, авіаторів (навіть тих, хто мене недолюблює) і розумних патріотів України. Це показник.

Toris НЕ ПІДТРИМУЄ пусті балачки некомпетентних людей і хамів. Це також показник.

Заходиш сюди, на авіафорум - а тут політика і альтернатива. Політика ще куди не йде - в країні війна. А от профанація альтернативної енергетики і економіки - це вже геть нікуди, офтоп і срач. Такими темпами скоро будемо обговорювати розведення індиків при аеродромах.

Та й в цій темі чомусь Прічер командує, а не реальні бізнесмени з впливом на економіку України.

Прічер, Вам би десь на економічно-політичних форумах тусуватись з цією темою. Хай там Вас оцінять акули бізнесу. Бо тут я Вас просто геть не підтримую. І це також показник.

Ви гарну тему створили, "Що гарного в Україні" http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,15120.msg163025/topicseen.html#msg163025
- тут я Вас підтримую. Але щось Ви швидко здулись в тій темі. А дарма, тема позитивна.

Добра! :)

preacher:
Ще один приклад некомпетентності цієї влади:
Всім уже приїлись нагадування про те, що в нас грабіжницьке ціноутворення в царині енергоносіїв, зокрема ціни на газ. Завдяки цій ціні в Україні зупинилось виробництво міндобрив, і тепер добрива купують за валюту в Білорусі і в московії. Звісно там ціни підняли, і багато українських господарств залишаться без добрив і без високих врожаїв. Але економіка України зараз виїзжає завдяки аграріям, і втрати можуть будуть неспівставними з "прибутком" від неринкових цін на газ.
Единий вихід - це супсидувати як скоріше, придбання селянами міндобрив, а після того встановити прозору систему ціноутворення на енергоносії. І навіть супсидувати купівлю газу для виробників міндобрив, бо газ для них, це похідна сировина. Держава Україна отримає від цього більший зиск ніж від завищених цін на газ. То хто це зробить?

flybas:
Я опять на АВИАфоруме ?

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница