З АВІАЦІЄЮ В СЕРЦІ
DAMIR:
Торіс, я так-то, не тільки зварник. ;) Так що - домовитись можна. Я навіть знайомих знайшов.
Але зміст у мене - ЛЕГАЛЬНО. Полюдськи сходити, подивитись. Зняти відеоролик...
Розумієш? Де логіка? Що я зроблю тому літакові? Зглажу оком своїм?)))
По бізнесу - то не моє. Я люблю заробляти, роблячи або виготовляючи своїми руками корисні
речі. А от підприємству можна було подумати над цим питанням. Вангую, що навіть з закордону їхав бі народ. Можна було б на час "чеку" організувати в фюзеляжі койкомісця на переночувати. Такий собі готель. Бабло б рубали...)))))
Toris:
Цитата: DAMIR от 03.10.2017, 21:22:31 pm
Але зміст у мене - ЛЕГАЛЬНО. Полюдськи сходити, подивитись. Зняти відеоролик...
Якщо відсутні офіційні екскурсії, то легальної можливості немає. В такому випадку залишається варіант Б:
Так що - домовитись можна. Я навіть знайомих знайшов.
Розумієш? Де логіка? Що я зроблю тому літакові? Зглажу оком своїм?)))
Так совдеп самостійно не думає. Тому логіка не в пошанівці. :(
По бізнесу - то не моє. Я люблю заробляти, роблячи або виготовляючи своїми руками корисні
речі. А от підприємству можна було подумати над цим питанням. Вангую, що навіть з закордону їхав бі народ. Можна було б на час "чеку" організувати в фюзеляжі койкомісця на переночувати. Такий собі готель. Бабло б рубали...)))))
Дамір, таке собі питаннячко: тобі приємно руками рахувати ВЛАСНІ гроші в грубих пачках новенькими крупними банкнотами? :) І що приємніше: пачка грошей чи газовий пальник в руках? Від чого краще розвиднюється, нормалізується тиск, проходять хвороби і посилюється надія на світле майбутнє?
DAMIR:
Я не женусь за баблом. Тобто, бабло не ціль, а інструмент.
Toris:
Цитата: DAMIR от 04.10.2017, 13:51:18 pm
Я не женусь за баблом. Тобто, бабло не ціль, а інструмент.
Я не про те, мені теж на саме бабло пофіг. А от на можливості, які відкриваються при збільшенні суми - вже не пофіг. Ось, наприклад, Плиточник: виробляє плитку, викупив землю, збудував ЗПМ, будує літаки - кльово, правда? А міг би просто плитку класти, не "гнатись за баблом" - і ніц не мати, ні виробництва, ні аеродрому, ніфіга. Як оце ми з тобою зараз тут. :)
Треба відкривати нові надходження. І щасливий той чоловік, який робить це весело і з насолодою.
DAMIR:
Може й так. Поживем - побачим. Робити гроші теж треба вміти.
Це тобі не пуп царапать. ))))
Навигация