22-24 апреля 2016 года Пилотов приглашает Каменец - Подольский!

<< < (28/39) > >>

Toris:
Літак 7: Piper PA28 (?)
Єдиний літак з шасі, котре ховається. Пілоти оцінили. :)

Toris:
Літак 8: не знаю, як його звати, він маленький і незвичайний. Літає впевнено. Назвав його "зеленим".

Mike:
Вернулся с аэродрома и вижу какое замечательно бурное обсуждение и меня и моего текста. Ну что же, у меня есть несколько вариантов поведения. Первый, "клиентоориентированный", прочитать все что написано и ответить каждому. Довольно объемный труд, ровно столько мне нужно времени что бы собрать стойку моего самолета. Могу проигнорировать и написать какой нибидь еще обзор, например Sun&Fun. Либо просто сказать: господа, я не УРА-патриот Украины, и не какой другой страны. Более того, я не люблю УРА-патриотов и стараюсь с ними не дискутировать, так как это совершенно пустая трата времени. Я жил в Италии, Швейцарии, в США. У меня были и остаются возможности выбрать другую страну жизни. Но я остался здесь. Любой, кто скажет мне, что я не люблю мою страну получит предложение встретится лично!

Toris:
Mike, підтримаю Вас і скажу, що Ви тут не один не любите ура-патріотів. Думаю, що Ви, як людина тонкої душевної організації, від щирого серця, не добираючи слів, описали Ваші відчуття. І Ви просто не встигли переорієнтуватись на місцеву публіку. Люди різні і сприймають слова по різному. UA-320 не ура-патріот, однак має дещо іншу ментальну організацію і сприйняв Ваш опус по-своєму. Мені прикро, що два свідомих громадянина непорозумілись (але обов"язково порозуміються), тому прошу вас обох знайти консенсус і не конфліктувати.

Toris:
Літак 9: біплан "Горобець"
Цей літачок спричинив справжній фурор! Його обліпили дітлахи, підлітки, дорослі, старші люди. Фоткались, розглядували, мацали все, до чого рука дотягнеться. Чоловіки, жінки, немовлята... Я побоювався, що літачок тут же увіковічать у віках і пошматують на сувеніри. Пофотографувати нормально не зміг, оскільки таких як я, сюди збіглось чимало і не спасла навіть короткофокусна оптика смартфона. Хоч бери і розганяй усіх. :)

Трохи кепсько, що це чудо бере на борт лише одного пілота. Однак, автор проекту Андрій Гнашук працює над двомісним варіантом біплана "Blue Canary": http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,10416.0.html

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница