Спеціальна тема для срача, щоби не смітити у фахових темах

<< < (14/26) > >>

Toris:
Був у будматеріалах, мацав та гнув полікарбонат сотовий 4 та 6 мм. Якщо його якось натягнути, то, мабуть, воно буде краще від полотна... Тільки як його вигнути навколо носика без деформації та закріпити, невідомо.

подвашник:
  Все верно ... только всередину задуть пенку, а перед этим протянуть  прочную нить по всем ручьям и будь спок. Крепить его можна  через ввинченные разрезные шайбы или гайки или винты но диамтр   шайбы-винта  хотя бы 50 мм. Красится.

Толщиной 4 и не прикасайся, а 6-8 пойдет  На лобик  не годится.

подвашник:
  Я ЭТО К ЧЕМУ? к тому,  что каждый материал в применении на  очерелную отрасль должен сопровождаться технологически , иначе  это простое  технарство, а мы ведь  люди сообразительные... кто  скажет  о вреде  на поликарбонат  ультрафиолета,  то можеш обозвать  Путиным.

Вот золото  применяют для украшений  и льют унитазы а в авиации  покрывают проводники и контакты против шума и по другой  технологии.

DAMIR:
Цитата: Toris от 30.09.2015, 08:45:45 am

Дамір, якщо не важко, порадьте якусь літературу по СЛА, будь ласка. Я так зрозумів, у вас тут найсвіжіші знання. А то паніку тут наводжу, вже аж трохи соромно...

Навіть не знаю що порадити. Все в голові...
 Повторюю- я лиш дилетант-мрійник.  ;)

Питання: що ви збираєтесь будувати, а головне- для чого?

Toris:
Цитата: DAMIR от 30.09.2015, 20:45:33 pm

Навіть не знаю що порадити. Все в голові...
Робите котли - зробите й літак. Вистачило б лише грошей на правильний двигун і прибамбаси...

Повторюю- я лиш дилетант-мрійник.  ;)
Строго говорячи, слово "дилетант" означає когось такого, хто займається чимось задля задоволення. Профі, який отримує задоволення від роботи, є найсправжнісіньким дилетантом. :) А мрія вивела людство до космосу, вище хмар.

Питання: що ви збираєтесь будувати, а головне- для чого?
Щось таке, щоби зліт/приземлення в точку на будь-яку поверхню, швидкість до 1 М, витрати 1 л на 1000 км (дві каністри навколо екватора) і щоби зберігалось під ліжком разом з шоломом. :) (жартую)

Хочу якусь маленьку квіку (чи щось подібне) на одного егоїста. Щоби знятись і полетіти, куди треба, без цих доріг, смугастих паличок, дебілів у модних колісницях і прочої суцільної зради. :) Щоби отримати задоволення, милуватись прекрасними краєвидами і славити Бога за все це.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница