Личная запретка :)

<< < (2/2)

Геннадий Хазан:
На потреби перших осіб держави, так. Решта або полігони, обо карьери з вибуховими роботами, або..... або!)))))

Toris:
А що значить "закрите небо" в Україні? Це відмова від жодних гарантій за пригоди в небі і гарантоване ураження від ПВО над об'єктами у випадку порушення чи просто адміністративна/кримінальна відповідальність? Якщо розпитую якісь службові речі, то можна не відповідати.

andrew99030:
Порушення меж будь якого повітряного простору з особливими умовами використання, тягнуть за собою адміністративну відповідальність або кримінальну якщо порушення призвело до ушкодження майна або людських жертв. Збивати не будуть.

Дивні запитання у вас. Нормальний пілот який знає, що в якусь зону не можна летіти або можна після виконання певних умов (наприклад наявність FPL, відповідача на борту), так він і не полетить або виконає ці умови. А якщо людина питає, а що буде якщо все ж таки залетіти туди, то вона або уже порушувала закон, або шукає шляхів як його обійти.

Toris:
andrew99030, дякую за відповідь! Значить, в мене влетять, як максимум...

Я зовсім не пілот і весь мій досвід у повітрі - 15 хвилин з парашутом на прив"язі до катера. В польоті з маневрами катера зрозумів, що таке безпека польоту та стійкість по крену і тангажу, про які пишуть в підручниках.

Збираюсь колись щось таке збудувати, а не дуже далеко від мене літають військові літаки, тому й цікавлюсь.

Завдання №1 - вижити і залишитись здоровим, а вже потім отримати задоволення, долетіти в точку призначення і т.д.

Ще раз дякую за відповідь.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[*] Предыдущая страница