Авиационные происшествия, катастрофы воздушных судов.

<< < (136/411) > >>

br5s:
http://www.youtube.com/watch?v=sFxFD0IY43o

Лавров: - дебилы б...ть

TAILDRAGGER:
Цитата: preacher от 22.08.2016, 12:57:16 pm

By the way, what is this?

Это произошла накладка поста в другой теме, который "случайно" оказался здесь в теме о происшествиях. Так бывает, когда логин учетной записи связан с попыткой зайти в исполнительный код движка форума.

preacher:
Мова не про це, - бо цей уривок я процитував з іншої гілки.
Він спитав мене про написане англійською, а я спитав про написане ним російською.
На кокні ми ще не перейшли. :-) 

TAILDRAGGER:
Цитата: preacher от 22.08.2016, 16:02:45 pm

На кокні ми ще не перейшли. :-) 

;D ;D ;D ;D ;D. Ооооо!!! Кокни- это НЕЧТО ;D ;D ;D.
У меня есть друг- англичанин , родился здесь, всю жизнь прожил здесь- 68 лет от роду. Когда я его спросил, понимает ли он быдляцкий (а это натурально так)  кокни акцент, он улыбнулся и ответил "иногда"

preacher:
Цитата: TAILDRAGGER от 22.08.2016, 17:34:57 pm

Когда я его спросил, понимает ли он быдляцкий (а это натурально так)  кокни акцент, он улыбнулся и ответил "иногда"

Одного разу мені довелось зустрітися з англомовним волонтером, який вів в Київі аматорськи курси англійської. В той час я вже трохи знав англійську, і мені доводилось раніш кілька разів розмовляти з американцями, і хоч на пальцях але ми з ними розумілись непогано.
А тут що не речення а я його не розумію, і слова знайомі, і акцен зда'ється як у американця, а не розумію взагалі геть нічого, - так на тому і заспокоїлися. З однієї сторони в центральних штатах є місьця де живуть американці, якіх ніхто не роуміє, особливий діалект - колись про це фільм дивився. З другої сторони я так і не зрозумів - то як жеш він вів ті курси, і чому навчив свїх учнів?

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница