Росія - агресор
Геннадий Хазан:
В РФ прошли манифестации в связи с крайним высказыванием вЕликого Пу!)))
entuzazisten:
А где же транспарант с боевым кличем - " ДАЁШЬ ?БАТЬ !!!" Или этот ещё не изобрели ? :P
Серго:
Скрєпи крєпчають.
Це піпец: в "пантеоні" ординських "святих" поповнення До "святого" Сталіна прибуло поповнення - "святий" Моторола.
На Московії список православних святих, православних блаженних, православних мучеників, православних безсрібників і "прочая, прочая, прочая" дуже скоро поповниться новим святим новомученикам Арсенієм Моторолою. На Росії виступили з ініціативою про канонізацію "Святого Воина Божьего Арсения".
Після всього цього ординського "православного маразму" ще хтось з українців має бажання ходити у московську фсб секту - УПЦ МП (РПЦ)? Питання як на мене риторичне ...
preacher:
Цитата: Серго от 22.01.2017, 15:04:01 pm
Після всього цього ординського "православного маразму" ще хтось з українців має бажання ходити у московську фсб секту - УПЦ МП (РПЦ)? Питання як на мене риторичне ...
Залежить від того, що людина шукає в Церкві?
Серго:
Цитата: preacher от 22.01.2017, 16:58:47 pm
Цитата: Серго от 22.01.2017, 15:04:01 pm
Залежить від того, що людина шукає в Церкві?
Цим в такій церкві щось шукать, то краще з Богом спілкуватись без "посередників".
Навигация