Росія - агресор

<< < (329/497) > >>

preacher:
Цитата: TAILDRAGGER от 21.12.2016, 21:05:03 pm

И я ненавижу! Это не имеет ни пределов, ни границ. Они все сдохнут. Я так хочу, я так желаю. Это все. Это приговор. Совковая мразь захлебнется в своем дерьме.
Турецкому мальчику вечная память за блестяще проведенную ликвидацию путлеровского служаки.

Гневаясь, не согрешайте: солнце да не зайдет во гневе вашем; (Еф.4:26)
Тобто людина не повинна бути рабом свого гніву, і не повинна забирати його з собою в наступний день.
Бо гнів робить людей здатними на вчинки, які вони так сильно ненавидять.

Серго:
Цитата: preacher от 21.12.2016, 21:36:05 pm

Цитата: TAILDRAGGER от 21.12.2016, 21:05:03 pm

И я ненавижу! Это не имеет ни пределов, ни границ. Они все сдохнут. Я так хочу, я так желаю. Это все. Это приговор. Совковая мразь захлебнется в своем дерьме.
Турецкому мальчику вечная память за блестяще проведенную ликвидацию путлеровского служаки.

Гневаясь, не согрешайте: солнце да не зайдет во гневе вашем; (Еф.4:26)
Тобто людина не повинна бути рабом свого гніву, і не повинна забирати його з собою в наступний день.
Бо гнів робить людей здатними на вчинки, які вони так сильно ненавидять.

А тут не гнів.
 Тут мотивація до дій, щоб вигнать загарбників з землі нашої Батьківщини. Тут чітко вказано на кого ця мотивація повернута.
"С огромной любовью"(с) як сказав Моестро в фільмі.
Бог простить захисників Батьківщини, яка б у них не була мотивація. А ви вже там, як схочте собі, можете виривать з контексту любі думки. Аби вам подобалось.

preacher:
Цитата: Серго от 22.12.2016, 10:42:34 am

А ви вже там, як схочте собі, можете виривать з контексту любі думки. Аби вам подобалось.

Тут просто дана цитата з Біблії, і пояснення того що там написано, в контексті того що написано про гнів і в інших місцях. Ви ж напевно вважаєте себе христианином.

Цитата: Серго от 22.12.2016, 10:42:34 am

А тут не гнів.
Тут мотивація до дій, щоб вигнать загарбників з землі нашої Батьківщини. Тут чітко вказано на кого ця мотивація повернута.
В світі нема нічого нового, і радянські війська настільки ненавиділи фашистів, що коли зайшли в Німетчину, то гвалтували і жінок і дітей. Напевно ненависть до іншої людини - це погана мотивація, навіть для такої важливої справи як захист своєї Батьківщини.
PS. Проте TAILDRAGGER ніякого відношення до АТО не має.

Серго:
Зараз усі мають відношення до АТО. Мені прикро, що ви це не помітили.

Гвалтувати жінок загарбника ? Я не бачив призивів про гвалтування в дописі,який ви критикуєте.
Не треба перекручувати і передьоргувати.

Тут ненависть не до однієї людини. Тут відношення до агрессорів взагалі, та до тих, хто їх підтримує. Не передьоргуйте і не підтасовуйте дописи в контекст, який вам вигідний.

Ще.
Нам всім відомо про "Підставити другу щоку" і т.д.  Але, при захисті Батьківщини та людей від дій окупанта  усяка мотивація корисна. А діяти усі захисники будуть в рамках Закону. Бо ми, українці, не мордорська сволота, яка в роки 2 світовой понесла свої мордорські "цінності" в тодішню Європу.

TAILDRAGGER:
Цитата: preacher от 22.12.2016, 12:01:47 pm

PS. Проте TAILDRAGGER ніякого відношення до АТО не має.

Но имею определенное отношение к мордорской сволочи, благодаря которой творится вся смута в мире, начиная с 2008 года нападения на Грузию и заканчивая сегодняшней Украиной и Алеппо. Делать вид, что ни то ни другое не касается, это как по Жванецкому "в драке не выручат, - в войне победят".  Любого порядочного человека возмущает поведение ублюдка, даже если это поведение этого ублюдка не направленно конкретно в текущий момент против порядочного человека.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница