Росія - агресор
dimochka64:
2TAILDRAGGER
У меня давно уже минусов больше чем плюсов.
А как-то можно посмотреть, кто ставит оценки?
Серго:
Цитата: dimochka64 от 07.08.2016, 11:22:14 am
2TAILDRAGGER
Я взагалі не розумію, для чого і якій "мудрій голові" треба було наполягати на встановлення тут, на дорослому форумі для дорослих людей , "дитячі граночки", такі,як теперішня карма?
TAILDRAGGER:
Цитата: Серго от 07.08.2016, 14:16:26 pm
Цитата: dimochka64 от 07.08.2016, 11:22:14 am
2TAILDRAGGER
Я взагалі не розумію, для чого і якій "мудрій голові" треба було наполягати на встановлення тут, на дорослому форумі для дорослих людей , "дитячі граночки", такі,як теперішня карма?
Да это совершенно понятно, но все же надо бы "врага знать в лицо"- уж больно тенденциозная москальская крыса/крысы оставляют по всем углам свой помет.
preacher:
А хто цю ідею з самого початку протягував?
А в карму я взагалі не вірю, тому і не тисну - зовсім.
Це модератори можуть, - або самі дивитись хто і кому, або поставити галочку в потрібному місці і відкрити цю інфу для загального перегляду.
Тоді це буде ще більше дитинство ніж зараз.
DAMIR:
Ну, взагалі то, тут трохи "недокарма". Повинно бути трохи інакше.
Біля кожного повідомлення має бути кількість плюсів або мінусів які заробило дане повідомлення. Тоді є сенс. Можна бачити реакцію на окремо взяту інформацію.
А на предмет "дорослого форуму" - тут інколи такі суперечки виникають, що сумніви беруть. :)
Навигация