Росія - агресор

<< < (274/497) > >>

masterioso:
Завтра я в 11 часов я даю расширенную прессконференцию, и приглашаю Украинские СМИ, зарубежные, и представителей Российских фентези. ;D ;D
Надежда Савченко.

masterioso:
Смотрю уже час прессконференцию. Неожиданно. Адекватно. Трезво. Умно.
По моему в нашей стране появился новый мощный, умный, трезвый и очень мотивированный политик!

подвашник:
Это  неожиданные кранты,  само собой,  идеологиии и нравам партии Батькивщина.
Как сказала сама  Юля, на  фоне Савченко, они резко тускнеют.
Слава Украине!

napets:
Цитата: masterioso от 27.05.2016, 11:01:35 am

Смотрю уже час прессконференцию. Неожиданно. Адекватно. Трезво. Умно.
По моему в нашей стране появился новый мощный, умный, трезвый и очень мотивированный политик!

Навіть якщо і так,то люди на виборах її не виберуть,бо скажуть"а шо вона дала чи зробила" і продадуться за "гречку".Пройде за списками(так як зараз і є)-один в полі не воїн,чи 10,20,30.
Побільше б таких,тоді і толк,а так-люди люблять олігархів за гречку,машину гравію на дорогу і не диаляться,що ті олігархи їх же обікрали.Але як казав ленін-все починається з малого.

командор:
Цитата: подвашник от 27.05.2016, 11:20:09 am

Это  неожиданные кранты,  само собой,  идеологиии и нравам партии Батькивщина.
Как сказала сама  Юля, на  фоне Савченко, они резко тускнеют.
Слава Украине!

Народний депутат Надія Савченко не претендує на керівну посаду у партії і фракції "Батьківщина".
"У партії "Батьківщина" є голова, лідер" – заявила вона на прес-конференції у відповідь на запитання, чи не планує Савченко очолити партію "Батьківщина".
"Я планую працювати ефективно, для цього абсолютно не потрібно очолювати партію. Буде треба – то треба, не треба – то я можу просто працювати ефективно її членом", – заявила Надія.

Я еще могу понять отдельных, которые потеряли что-то или которым приходится делать что-то на шару,но почему приходится писять кипятком  людям далеким от Батькивщины вещь непонятная?

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница